Nepolitikin Zabavnik

Život

Izaberi frajera po SVOJOJ meri…

cropped-563113_10150753467498571_589588570_9719234_667891583_n4.jpg

Kako izabrati onog pravog ? Pitanje je koje od davnina muči “nežniji” pol. Ja sam mog izabrala, kao i mnoge druge sasvim slučajno.

Kada se osvrnem i sagledam iz sadašnjeg ugla i rastojanja od 25 godina, (još uvek sam sa njim), izgleda mi smešno i donekle patetično. Prvi pogled bio je s leđa. Njegova guza bila je nešto najlepše što sam videla, (bio je obučen,čisto da ne bude zabune 🙂 . Zbog nešto duže kose takođe sam bila radoznala. Okrenuo se i to su bile najlepše oči za mene. To je ono što je presudilo. Ispostavilo se da sam morala biti uporna da ga osvojim. Nije samo izgled bio presudan.Takođe je i duhovitost bila vrlo važna stvar koja mi se dopala, (a mišljenja sam da glupi ljudi ne mogu biti duhoviti). Rekao je da mnogo čita, zamislite, čita, (to je nešto što danas skoro pada u zaborav), kao i ja, iako volimo različite žanrove, našli smo neke zajednička interesovanja i često se desi da nam se svide iste knjige.

Smešno,nije me zanimalo da li ima automobil,koliki mu je konto na računu,niti da li ima “izdefinisane” mišiće i obrve. Nekima je danas to veoma važno. Nije to samo danas,drage moje, i u davna vremena bilo je pohvalno da je đuvegija “težak” (ako me razumete). Duhovitost, načitanost nije im padala na pamet.

vojvodina_field

Zato,cure moje, pažljivo birajte. Konto na računu može da se istanji, kola da se slupaju-važno je šta ostaje. E,tu vas čekam. Nije suština pričati o knjigama, filmovima, koncertima. Suština je kad imaš nekoga sa kim ćeš da ćutiš a da on razume sve što si htela reći.

Snežana


13090180

(Visited 35 times, 1 visits today)

Leave a Reply