Nepolitikin Zabavnik

Život

Dotkom Hororskop za Mart

OVAN

aries-the-ram-ovan

Hrana

Danas ne preduzimajte ništa kako bi ste izbegli svoj poriv za hranom. Napadnite frontalno prvu radnju do vas i naoružajte se zalihama grickalica i slatkiša.

Ljubav

Pošto u braku već duže vreme ne vrcaju iskre, preporuka je da se batalite osobe sa kojom ste u vezi. Njena tajna koju naslućujute je stvarna i tiče se uloge partnera te osobe, sa kojom je pored vas u vezi, i u vrhu policije. Šta god da učinite šteta je učinjena i najblaži udarac koji možete da primite je bilbord sa vašim privatnim – privatnim fotosima. Kod slobodnih strelaca, pardon,  Ovnova – Venera, koja predstavlja vaše emotivne partnere kreće se retrogradno, a vaš vladar Mars ulazi u znak Bika u kojem nema povoljno dostojanstvo. Dakle ova osoba će vas poniziti bilo kad i pred bilo kim ne hajući za posledice. Koje su apokaliptične samo za vas.

Posao

Ove se sedmice pun Mesec dešava u vašem polju tu i tamo nekih  poslovnih obaveza, opuštenosti, kolega… Obzirom i na ostale putanje planeta, možemo reći da je vaša poslovna situacija sada najpovoljnija, a da je teret obaveza prilično mali. Kao i rizik!  U narednim danima će te morati da donosite velike odluke u trenutku afekta gde će isplivati sva vaša nepromišljena, divlja, patološko nepatvorena energija. Upotrebite je!

Novac

Uopšte se ne morate bojati za minuse u dva devizna računa koja posedujete kao ni za dozvoljen minus koji imate dozvoljen od banke preko koje se vrši isplata vaših plata,ličnog dohotka, i sl. Komšija kome dugujete 500 evra će vam oprostiti pola sledeče nedelje kad bude iznosio đubre.

Zdravlje

Vi ste zdravog duha jer živite u zdravom telu. Uneti u ishranu do kilogram brokolija dnevno! Kod starijih pripadnika znaka – Pojačana erekcija i ejakulacija, tako i lučenje hormona kod žena, naročito majki, između 25 do 45 godina.

BIK

taurus-the-bull-danger-bik

Hrana

Zavarate se da na prirodan način – jabukama, bananama, ananasom, avokadom i bobicama možete  da održavate metabolizam? Vratite se slanini! Spanaću! ipak vi imate zemaljske moći u sebi! Krompir će vas dovesti u nirvanu iu svim oblicima tri puta dnevno.

Ljubav

Osoba koju ste skoro upoznali preko prijatelja na nekom skupu i zatim uz rastanak izmenjali brojeve mobitela, će ovih dana biti “nedostupna”, jer po svemu sudeći završavanje ovog ciklusa obeležava njeno dugotrajno lečenje najiskusnijih piratskih lekara! Pun Mesec u vašem polju ljubavi govori da ste pri kraju jedne veze i da vas prave budale u ovom periodu tek čekaju. Ukoliko ste slobodni? – u vašim emotivnim relacijama trenutno funkcioniše onako kako biste vi to želeli. Voljena osoba se satra’ ! Aktivirala se u KUD “Žal za Mladost” i sada vas njene ekskurzije dovode do ludila. Ne dozvolite čaršiskim pričama da vam predoče suvu istinu, jer ima li većeg svedoka od ulice, jer istina jeste da je bilo šta JE BILO: A to je prošlo vreme.

Posao

Lud bauljajući Mars je ušao u vaš znak i polje ličnosti, a vaša vladarka ide degenerativnim hodom. Iskreno, ovo su pozicije za neke veće i konkretnije rezultate u poslovnom segmentu! Pa je izvesno da nećete morati korak po korak dalje, idete pravim putem. Doduše, mora se priznati da ste se u nekim bitnim stvarima vidno zaglupeli, da nemate pojma za stare greške i da se trudite da dobro uložite sve što ste stekli do sad! I dignete još veći kredit u bankama u kojima se nalazite. Sve će ovo dati rezultate, samo je potrebno vreme.

Novac

Novac koji će doći će i otići na krpljenje guma u točku života.

Zdravlje

Obavezno za slobodne dane pronaći pravu radnu terapiju. Prijavljivati se na mobe i što više biti socijalno i fizički aktivan. Koliko je to moguće, jel…

 

BLIZANCI

gemini-the-twins-danger-blizanci

Hrana

Da bi ste se očistili od toksina, nemojte piti vodu bar tri dana. Ukoliko upadnete u krizu ponesite redak, ali neverovatni multipraktik Losion za brijanje – Brion! Popiti čašicu umesto ručka, doručka i dve umesto večere.

Ljubav

Pošto niste slobodni, mnogo se lako oduševljavate nekim osobama, ali to vaše oduševljenje i zanos vas čine naivčinom koji je spreman da ugodi svakom kao da mu je srce obloženo medom!. Sve je to divno i krasno i definitivno biste trebali da posetite psihijatra, ali savet je da ne požurujete sebe….U emotivnim relacijama kod Blizanaca je potpuno nedefinisana situacija. Vi i vaša voljena osoba apsolutno ne razumete jedno drugo. Vreme je da unesete neke novine u vaš sexualni život koji odumire.

Posao

Početak nedelje će vam doneti interesantnu  ponudu ili predlog za posao u inostranstvu. Samo od vas zavisi da li ćete se otisnuti u svet i napokon otići u svet van svog sela. Jdnoga dana, kada se budete vraćali, znate da će oko vaših kola trčati deca kojoj će te bacati novčanice, jer od sutra sve što dodirnete postajaće vredno zlata. Vaš talenat će napokon doći do izražaja.

Novac

Imate rashode i dugove koje nećete moći nažalost da platite dok ne vidite šta će te uraditi po pitanju posla. Ako uzimate kredit prevarite roditelje da vam budu žiranti. Ukoliko ih nemate, morate ih usvojiti.

Zdravlje

Ako ste mlađi pripadnik znaka koji ide u teretanu i ne vidi razliku u svom telu, morate pronaći svešteno lice koje će vam pomoći. Stariji pripadnici ovog znaka bi trebalo da se snadbeju lekom za reumu jer če uskoro nestašica.

RAK

cancer-the-crab-danger-rak

Hrana

Možete imati opasnih problema sa crevima ukoliko ne proćerdate nekoliko hiljada dinara dnevno na fast food i grickalice. Da, preporučuje se i, sladoled.

Ljubav

Pošto ne možete uzeti u obzir da vas partner ignoriše, tek tako, pred vama je sedmica u kojoj će te dominirati iznad tih jadnih, malih, patetičnih života. Sve ono što se činilo nemogućem će se pojaviti tek tako! Dovoljno je da trepćeš tri sata i dvadeset dva minuta.

Posao

Pun Mesec je krajem ove sedmice u vašoj kući. Zbog punog meseca u vašem polju će te noću zavijati zbog nerazumevanja u komunikaciji  i dogovoru sa saradnicima. Štaviše ne bi bilo čudno da ih “raskomadate”. Ovo nisu dani kada se od vas očekuje da se nešto posebno naprežete na poslu, tako da je možda najbolje da javite šefu kako imate ptičiji grip i ostanete kod kuće par dana. Nažalost, ništa neće biti od honorarnog posla kom se nadate, tako da će ovaj mesec proći u veseloj nestašici.

Novac

Ovaj mesec ćete imati sreće – pred vama je vraćanje pozamašnog duga, ali i opcija za ostvarivanje još većeg.

Zdravlje

Kod starije generacije Rakova javiće se problemi sa vratima kola koja voze, tako da može doći do lakših napada histerije. Mlađa populacija neće imati moždanih aktivnosti u narednim danima.

LAV

leo-the-lion-danger-lav

Hrana

To što nemate apetit ovih dana je posledica zimskog prežderavanja. U narednim danima preporučuje se da se pridružite biljojedima kako bi što pre izbacili toksine iz sebe.

Ljubav

Osoba sa kojom ste u online vezi će uskoro tražiti sastanak. Ono što će vas sigurno neprijatno iznenaditi je količina novca koju će te tom prilikom potrošiti kao i saznanje o opsesivnosti iste. Ukoliko uđete dublje u tu vezu shvatićete vrlo brzo da ste se našli iu ulozi muve u paukovoj mreži.

Posao

Ponedeljak je za vas vrlo mukotrpan dan u nedelji. Novi predlozi vaših pretpostavljenih će vas staviti u žižu zadataka za koje niste psihički spremni pa će biti bolje da izbegavate rad u kancelariji.. Na sve ovo, imaćete pun Mesec u polju posla i novca, što govori da polako ulazite u još veće kladioničarske dugove, ili neko od članova vaše porodice. Vreme je da proverite da li je Liverpool vaš pravi favorit ili možda favorit nekog člana vašeg domaćinstva ko ima pristup šteku sa parama.

Novac

Pronaći ćete komšijin novčanik. Vize zadržite, a ono malo domaće valute koje nosi kao masku mu vratite zajedno sa novčanikom u poštansko sanduče. Ne zaboravite da obrišete otiske u lokalnoj bari.

Zdravlje

Mlađa populacija Lavova ima pred sobom nedelju sportskih izazova. Neko od vaših prijatelja će vas pozvati na sparing trening. Ne pristajte. Stariji pripadnici znaka mogu imati hroničnu tugu za alkoholom.

DEVICA

virgo-the-virgin-danger-devica

Hrana

Pun Mesec u vašem znaku dovešče do smanjenja želje za hranom. Kako biste je povećali predlažemo što veću dozu gledanja domaćih TV programa radi podizanja nervoze koja će stimulisati želudačnu kiselinu.

Ljubav

Neverovatno je da u ovom, kao i u prošlom periodu ne postoji ni jedna osoba za koju ste zainteresovani, kao ni da ne postoji osoba koja je otvorena za vas. Izgleda da ste dovoljlni sami sebi, pogotovo u kasnim satima. Bez očajanja, uz ovakav tempo potrage za srodnom dušom, kroz par godina će te imati priliku da baš jednu takvu sretnete u gerontološkom centru.

Posao

Mesec u vašem znaku i polju ličnosti svakako govori o tome da ste vi potpuno potisnuli bes zbog pozicije koju zauzimate u kolektivu. Istina je da u poslu nemate nikakvu kontrolu nad dešavanjima, ali tokom ovog perioda ništa neće ići na vašu ruku. Trud i upornost koju pokazujete svakako neće uroditi plodom kako u ponudama tako i u  saradnjama. U prvom delu nedelje možete doći u kontakt sa osobom sa kojom već duže vreme pokušavate da dođe na vaše radno mesto preko rođaka koji vam je najbolji prijatelj.

Novac

Prilična nestabilnost u finansijskom segmentu. Potraživanja koja očekujete će vam biti isplaćena u rinfuzi, ali i za njeno skladištenje ćete morati pozajmiti novac.

Zdravlje

Starija populacija bi trebala da proveri preostali broj slobodnih grobnih parcela u svom mestu. Mlađi pripadnici ovog znaka mogu imati sitnije tegobe, uglavnom zbog loših amfetamina i barbiturata koje koriste vikendom.

VAGA

libra-the-scales-danger-vaga

Hrana

Drage Vage, “bacite” se na zeleniš – na spanać, kelj, rukolu, blitvu. Takođe, odgovaraće vam pileće ili ćureće meso – izbegavajte mesne prerađevine.

Ljubav

Jupiter u vašem znaku ide Monti Pajton hodom, a i vaš vladar se takođe kreće unazad. Čini mi se da ste, dragi moji “kantari” spremni za baždrenje. Probirljivost vas je dovela da se partner sada okreće okultnim naukama i šizofrenija izazvana njegovim ponašanjem će kod vas proizvesti samo još veću sumnju u to da ćete postati tek delić nekog obrednog rituala. Ako biste najradije da zaboravite sve ovo, u vašem kraju postoji žena starijih godina, oblači se u crno, ide pognuta i tvrdi da ne vidi dobro. Za skromnu donaciju od nekoliko stotina eura, ona će u vašoj auri pronaći najlepše boje ljubavi, koje će otkloniti tamu iznad vaše bračne postelje.

Posao

Tokom ove sedmice više će vam se puta učiniti da više ne tapkate u mestu, uspevajući da pokrenete one saradnje ili projekte koji su vam važni. Naravno, to će biti samo varka. U svakodnevnom poslu, stvari će u narednom periodu ostati podjednako monotone kao i do sad. . .Doduše, i sada ćete imati interesantnih poslovnih ponuda, ali sve je to sitno u odnosu na ono što je vama potrebno da zadovoljite svoje megalomanske kapacitete.

Novac

Ništa se ne pokreće u vidu priliva novca. Pred vama je korak koji će vas odvesti do ispunjenja vaših snova ili ćelije KPD Mitrovica.

Zdravlje

Svi vas savetuju da batalite poroke koje trenutno posedujete, ali niko ne sagledava dugoročnije posledice lečenja u neuropsihijatrijskoj bolnici, kom ćete podleći ukoliko momentalno ostavite sve i poćnete da živite “zdravije”.

ŠKORPIJA

scorpio-the-scorpion-danger-škorpija

Hrana

Definitivno će vam trebati hrana koja će stabilizovati divljanje vašeg organizma. Dosta zeleniša, a od voća – čvarci i pihtije. Od mlečnih proizvoda – samo magareći jogurt.

Ljubav

Zanimljiva dešavanja na polju ljubavi kod slobodnih Škorpija. Samo treba da prestanete da maštate o tome da je osoba sa kojom ste ona prava, jer neće dugo proći pre nego što shvatite koliko je pogrešna. Dakle, mogućnosti za ulazak u novu emotivnu vezu imate, to će biti neko sa kim postoji razlika u godinama, ali nemojte baš odmah da od ovoga pravite “idealnu ljubav”, jer je osoba najverovatnije istog pola. Partner je previše nervozan  u nekim svojim problemima  dilemama, pa ni nema dovoljno vremena za one stvari. No, ljubav boli , zar ne?

Posao

Ne pipajte ništa u vezi vašeg posla. Svaki vaš potez je korak bliže tome da dobijete status “svedok saradnik” u jednom od aktuelnijih slučajeva domaćeg kriminala.

Novac

Ako se dodatno ne angažujete možete računati na to da ćete sa ovom zakasnelom uplatom rate za kredit ući u crveno i da će vam se uskoro pojaviti sudski izvršitelji pred vratima. Savet: nabavite vatreno oružje i počnite da stvarate dodatne prihode ili prekratite sebi muke. U svakom slučaju, pametno uložite poslednji dinar 

Zdravlje

Za sve rođene u znaku Škorpije – zdravlje nikada gore. Ima pretenziju ka tome i da obori rekord na donjoj oceni i ode daleko ispod minusa u krstić.

STRELAC

sagittarius-the-archer-danger-lstrelac

Hrana

Ako niste probali neki od “energetskih” šejkova, onda svakako morate – kombinujte vinjak sa voćem koje volite, ubacite po koji list smokve, izmiksajte – I dobili ste ukusan, zdrav i omamljujuće hranljiv koktel!

Ljubav

Kod slobodnihsStrelaca skoro da nema nikakvih dešavanja u narednom periodu. Tu se neke interesantne osobe “motaju” oko vas, takođe ostvarujete kontakt sa nekim od bivših emotivnih partnera…uglavnom vam je sve ovo zanimljivo i zabavno, ali ne pokazujete nameru da se preterano vežete ni za koga. Više bi vam prijalo pravo vezivanje, lateks i lisice. Oslobodite strast koja se gomila u vama gomila godinama. Vaš partner će pokazati  velike promene raspoloženja, ali na to možete uticati. Bičem.

Posao

Od vas će se očekivati dau narednom periodu preispitujete svoje odluke na berzi, ali kao što niko nije preispitivao vaš prošlonedeljni dobitni tiket sa dvanaest odigranih parova, tako ne dopustite ni sada da vam se podle i zajedljive kolege mešaju u vaš deo posla. Ostavite ih neka se u najboljem slučaju podlo smeju kao proteklih nedelja dok niste četiri nedeljom zaredom pogodili ni jedan par, jer ovoga puta imate “sigurica” kombinaciju.

Novac

U domaćinstvu zahvaljujući roditeljima sa sela i rođacima koji su zaposleni u gradskoj elektrodistribuciji i toplani, gotovo da nećete imati nikakvih troškova.

Zdravlje

Potrebno je da se više povučete u sebe i počnete da preispitujete svoja religiska ubeđenja. Starija populacija Strelčeva mogla bi da uradi makar osnovne analize mokraće, krvi i ode na kontrolu kod lekara pre obnove dozvole za nošenje oružja.

JARAC

capricorn-the-goat-danger-level-jarac

Hrana

Vreme je da prestanete sa besmislenim postom koji očigledno nije urodio plodom red ogledalom. Unosite što više vitamina “B” naročito u tečnom obliku.

Ljubav

Ako ste u vezi, verovatno vam je do sada postalo jasno da se ništa neće promeniti na bolje. Shvatili ste da zalud razmišljate o nekim bivšim vezama, da od toga vajde nema I da je mnogo bolje da se okrenete ka nekim drugim alternativama a svoj trenutni erotski izbor ostavite iza sebe. Svidelo vam se to ili ne, bojim se da na ono pravo morate još uvek da čekate. Ukoliko niste u emotivnoj vezi, trenutno kao da  pronalazite zajednički jezik sa jednim predmetom. Nema tu nekih rasprava i svađa, jednostavno, na istim ste talasnim dužinama….

Posao

Nemojte se uopšte bojati i sve svoje obaveze prepustite podređenima. U njih možete imati puno poverenje bez obzira na savete vašeg advokata o zapošljavanju dotičnih persona.  Rešili ste da promenite nešto I toga se držite. U vašem polju planova, ekspanzije, obrazovanja, inostranstva, dešava se tokom ove nedelje posetite i jednu zvaničnu državnu ustanovu, što govori da će se pomaci i promene dogoditi, i to vrlo brzo.

Novac

Uskoro će svi koji vam duguju novac doneti ratu za ovu nedelju, dok glavnicu možete očekivati samo od nekolicine. Igrajte Loto.

Zdravlje

Kod mlađih pripadnika znaka prisutan je veselo raspoloženje, koji se može odraziti kroz preispitivanje destinavije za sledeći odlazak na mesečni odmor. Starija populacija Jarčeva može očekivati aktiviranje moždanih talasa.

VODOLIJA

aquarius-the-waterbearer-danger-vodolija

Hrana

Povećajte konzumaciju slatkih proizvoda sumljivog kvaliteta sa pijace. Med, slatko od brusnice i sl. Smanjite ribu u ishrani kako bi ste poboljšali balast vode u trupu organizma. 

Ljubav

Ne možete se pohvaliti nekim većim seksualnim podvizima ali vaše redovno vežbanje uz internet priručnik će vam uskoro doneti sigurnost da napokon priđete voljenoj osobi. Ukoliko “ne upali” iz prve, pokušajte iz treće ili četvrte brzine. Ne odustajte i ne gurajte prvobitnu ideju u drugi plan. U suštini, VI ste sada spremni za nešto ozbiljnije, osim za flertovanje i eventualno neki neobavezni kontak. Ukoliko imate partnera, kod vas stvari stoje katastrofalno i bilo bi poželjno da pregledate stare hartije i utvrdite šta – ko – poseduje što se tiče nepokretnosti, zbog događaja koji se valjaju iza brda.

Posao

Posle nebrojeno dana provedenih u depresiji i potpunom emotivnom raskolu po pitanju traženja posla, situacija će se naglo promeniti kada shvatite da u vama postoji nešto stvaralačko. Smeši vam se posao u arhitekturi, najverovatnije na proizvodnji i ugradnji fert gredica. Plata – zagarantovana.  U prevodu – sve držite pod svojom kontrolom. 

Novac

Da vam neko pokloni mašinu za pravljenje novca posle treće uzasopne noći bi ste odustali od štampanja istog. Nezasiti ste i zato imate “zatvor” posetite vašeg lekara i ubuduće znajte da želudac teško vari metal. Pogotovo Narodne banke.

Zdravlje

Jedino što vas u ovom periodu može “potrefiti” jeste neka lakša pupala pluća. Čuvajte grlo I ne berite brigu. Kod starijih pripadnika znaka mogu se javiti problemi sa zdravstvenom knjižicom.

RIBE

pisces-the-fish-danger-ribe

Hrana

Manite se voćnih salata, šejkova i sličnih papazjanija. Vratite se mahunarkama, šumskom povrću, gljivama i priručniku o preživljavanju u postapokaliptičnom dobu.

Ljubav

Za vas je ljubav samo reč i ništa više. Uskoro ulaizete u duplu vezu sa osobama koje su u krvnom srodstvu. Ako trojni pakt ne uspe, moraćete se odlučiti za jednu od te dve osobe. Srce da , može da prevagne, ali imajte na umu da će te u tom slučaju ostatak života provesti u bedi,kajanju i poniženju. Izaberite opciju broj 2. Tu vas čeka ipak samo poniženje.

Posao

Ako ste do sada plovili svojim poslovima poput lukavog smuđa, nemojte se  iznenaditi što vam se priprema mreža, kao što će se i pojaviti da je istina, od vaših najbližih kolega, kao da ste običan Šaran. Izbegavajte da potpisujete bilo šta u narednom periodu, ako možete sklonite i klonite se olovaka i bilo kog drugog alata za pisanje na bar dva metra udaljenosti radi lične bezbednosti. 

Novac

Iako ste dosta nezadovoljni prilivima, sebi pripisujete najveću krivicu zbog toga iako ste svesni da vas najbliži uvek sabotiraju. Vreme je da uzvratite istom merom!  Nije da se ne slažemo….ali za tako nešto ne morate sačekati svojih “pet minuta”.

Zdravlje

Mlađi pripadnici znaka – za pravo čudo – užasno loše stanje srca i nogu. Starija generacija Riba može imati problema sa većim ribama od sebe.

(Visited 38 times, 1 visits today)

Leave a Reply